zam jas n arif's FotoPage


My name: zam jas n arif
My Fotopage: http://nzh1979.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Ricoh
Other: R6
Ricoh
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Hirda Ibrahim
Latest entry:Hong Kong - Day 1
time : 3am - 12 midnite venue: lcct + HKIA + Disney's Hollywood Hotel + the peak + madame tussauds + arena of stars actually this trip/vacation also can be called as "rombongan anak2, menantu2 & cucu2 ibrahim" cuma cik brahim & cik ani je yg x de. my parents x mo pi. this trip actually is a dream come true for me; one disney's die heart fan. & hardy; buzz lightyear's die heart fan. actually it's a post bday present for hardy & our pre-anniversary present. kiranya 2 in 1 le kan? save budget. ;) View this Fotopage entry
shower curtain.
Kartini Abdullah
Latest entry:Kelas dip 22.5.11~ahad (pendaftaran dibuka)
Assalamualaikum n Salam 1 Malaysia to all.. Pada yang berminat untuk mengikuti kelas dip, saya meneruskan kelas untk kali ini mengikut rancangan seperti di bawah: Tarikh: 22 Mei, 2010 -ahad Masa: 10.00 pagi - 2.00 petang Tempat: Taman Impian Murni, Saujana Impian (dekat Tesco Kajang) Yuran: RM200 Tempat: sangat terhad hanya 3 space disediakan Door Gift disediakan Semua bahan n alatan disediakan Hasil kerjatangan boleh dibawa pulang Modul: 1.Bunga Ros bertulang dengan teknik dwi tone 2.En... View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
Mummy Papa
Latest entry:Pulangnya dari sekolah..
aktiviti di kindergarten sgt menyeronokkan hati nurani saya main pasir, panjat pokok, main lumpur (pasir yang dicampur air ~ lumpur ), bakar biskut, conteng muka, dan macam2 lagi.. hasil lepas main pasir.. ops saya malu la mummy..macam mummy :"> pembersihan glove haruslah setiap hari sbb ada satu ni je kalis air jom mandiii g big boy buat semua benda sendiri oke tadaaa.. aaah neinnn (jgn bawah lagii.. sexy eww) 'macho' = gini ke mummy? macho ... View this Fotopage entry
ifah daud
Latest entry:Cameron Highland
It has been ages since i've last updated this photo blog. Yay! now i hope to update it on regular basis. Lets start with our recent trip after a while. We had the opportunity to visit Cameron again (together) after 5 years. The last trip was when Hariz was still inside Ummi womb. 2 cars makes a convoy, ours and Hazril n family (plus Opah n Atuk Sg Siput). We visited Kak Yong Sarimah n family and spend a (very cold) night at her house. The boys seems so excited, except Hariz isnt fond of horses, not... View this Fotopage entry
Thats all the berry we ate
Amril Izan Imran
Latest entry:THEAN HOU TEMPLE 2010.
View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
weddings Media
Latest entry:Salam 2010
Assalammualaikum, Salam Sejahtera danSelamat tahun baru 2010!!! Setiap kali tahun baru aku akan terkenang kembali kisah2 yg berlaku dalam hidup aku sepanjang tahun tahun yang lepas.. pelbagai kisah suka duka pedih gembira yang berlaku dalam hidup aku tahun ini, tetapi alhamdulillah dapat di harungi dengan tenang dan sabar.. November lepas genap 3 tahun aku berkecimpung dalam dunia Photography. Bermula secara amatur dengan mengikut Rakan Seguru ( Mamut ) sehinggalah terciptanya syarikat Weddingsmedia ... View this Fotopage entry
irdina nurin sofea
Latest entry:Introducing...Irdina's new baby brother...Iddyn Rayyan Naufal
It's been a long time since I log on to FP..maklum la dh ada FB skrg ni..hehe I would like to introduce our new family member... My name: Iddyn Rayyan Naufal Bin Irwan I was born on: 14.09.09 (Monday)..I'm 2 weeks early Weight: 2.88 kg (quite small compared to his sis Irdina who was 3.8 kg) enjoy the pics :) View this Fotopage entry
one month...ready for his one-month jab
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
sweet heart
Latest entry:Aidilfitri 2009
View this Fotopage entry
Mama Damia Danish
Latest entry:Happy Birthday Danish Qasyri
View this Fotopage entry
Syuhada Ishak
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua yang mengenali ummi & keluarga. Antara makanan yang terjerang kat dapur....... Time nak balik raya kat Perak sempat lg la b'posing..... View this Fotopage entry
nak blk perak
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Aini Hayati Luey
Latest entry:Pilihan Eksklusif: Yusuf Taiyoob - membeli sambil beramal!!!
Berikut adalah senarai harga produk yang ditawarkan.. Pelbagai produk lain dan promosi di http://datesnsuch.blogspot.com Sebarang pertanyaan/ tempahan, hubungi: AINI 012-289 7359 ainihayati@gmail.com FAIROL 012-232 8437 mfairol_f@yahoo.com Cepat!! Jangan terlewat!! Kurma Madu Bam RM 10 sahaja! Kurma Safia Bertangkai RM 14 sahaja!! Kurma Wasem / Safina RM 11 sahaja!! Chocodate RM 8/90g sahaja!! View this Fotopage entry
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
mama and papa
Latest entry:MY 30th BIRTHDAY
DATE : 14 JULY 2009 VENUE : PIZZA HUT TAMAN PUTRA, AMPANG Did anybody miss me? Hmm... cian fp ni dah bersawang... hiks.. now ni da kena demam "muka buku"... facebook lerr.... lagipun kebanyakan gambar yg ambik pun gambar santai je without any special occasion... tuh yg da lama x update fp ni... Anyway... Liza telah memasuki siri 30an bermula 14 Julai lepas.. hmmm... hilang dah angka 2 kat depan tuh... at the age of 30, I am really thankful to Allah for giving me a loving husband who cares for his... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
Mama n Papa
Latest entry:FatinHumaira's 1st Birthday Bash - Polka Dot
Our lil' girl has just turned 1 and we celebrated her with pretty dots! View this Fotopage entry
yemm yantzyeem
Latest entry:holiday@pangkor
http://narizan.blogspot.com((myblog))/http://lookmyeyes.wordpress.com((lookmyeyes)/ just a little updet sebelum entry nie x terupdet...act kalo nak full version story about tis holiday leh la jenguk kat blog...kat sana memang dah citer berpart-part pasal tis holiday story..cume kat sini just tepek2 gambo jek yg mana x ditempek dlm blog... Awal bulan june aitu family trip tmpt keja hubby...kitorang stay kat pangkor island beach resort 3D2N...best n syiok sgt!!!semua ditanggung halal & free oleh... View this Fotopage entry
@pangkor island resort
Putralady Liza
Latest entry:Transformers Revenge of The Fallen preview
pagi tadi.. fariq call katanye.. alhamdulillah dapat jugak dia korek pass utk den laki bini.. heheh.. so, mlm ni jugaklah kena pi.. tapi yang jadi musykil.. kata preview, but why they all also selling the tix? x paham kat sini? opening patut esok kan?? peliklah.. hehehe lantaklah.. TGV Sunway Pyramid.. here we come tonite! show at 9.30 pm.. couple seat tapi ujung.. ujung pun ujunglah!!! sampai kul 7 tapi counter ERA blm bukak lagi.. lepak kat starbucks nak habiskan coupon yg Nita bagi.. Diana q yang f... View this Fotopage entry
Diana & Khairil
DELIA ZAKI
Latest entry:UNIVERSAL STUDIOS, ORLANDO FLORIDA!
We left VA around 3pm I think on the 21st of Dec 09 and reached Orlando, FL only at 6.30am on the 22nd of Dec 09!!! long longgggg journey! had to make sure Dzyad had enuff dvds to last him throughout the journey and Hareth had enuff PSP games! We only stop for gas and a quick bite in Savannah, Georgia (tpt tu penuh pak tam & mak tams!!!) and stop for like 30 minutes shut eye and Zaki continued driving all the way to Orlando! Once we reached Best Western, Kissimmee...we opt for early check in whereby w... View this Fotopage entry
linda azam
Latest entry:fun time @ the beach
cuti labor day aritu, kiteorg sefamily + yantz sefamily ke PD..lama tul tak gi sana. plan pun last minute jek, since papa aina pun baru balik out station, so its just about a time to have a good rest. kiteorg stay kat bayu beach, sib baik ada kosong lagik..public holiday kan, sume org pun nak berholiday.. sampai tghari, pas checked in..gi mkn dlu.. then papa aina & ayah aqil gi solat jumaat..kiteorg bersuke ria melompat-lompat kat bilik. sib baik tak roboh katil tu.. ptgnye agak2 dah redup sket, barulah ki... View this Fotopage entry
father & doter..
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
norazia abdullah
semua update di blog http://www.maratussolehah.com/ View this Fotopage entry
aDHiLa seLamanYa
Latest entry:MFA
Assalamualaikum... Lama juga tak melepak di sini... Introduced...Muhammad Fahim Alif... borned on 23 December 2008.... View this Fotopage entry
riniy farisz
Latest entry:::Our New Bundle Of Joy::
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris. Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi. Weight : 3.1 kg. Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la.. View this Fotopage entry
mama manja
Latest entry:Tournament Kita2 - Jumaat
saspen... gambo kengkonon balingan akhir LOL saja wat tournament kita2 geng tegar sambil tu meraikan kemasukan 2 lagi geng baru LOL View this Fotopage entry
Mama Jauhar
Latest entry:Happy 5th Wedding Anniversary to us!
Entry yang ditujukan buat adik2,kezen2,sahabat2 yang x de acct facebook..dgn ucapan..jom ler create acct FB satu...huhuuhu...penat laa nak kena upload gambo banyak2 kalik..ihikk.....jommm ehhh..see u there...add Norhana Joe tau!! ~~We've been together for 5 years, and with 3 sweet angels of coz we are proud and happy, Alhamdulillah.. :-D :-D ~~ View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
chiyochan lala
Latest entry:Shazwani & Iqbal Reza
View this Fotopage entry
MiMiEzAzELLiN Forever
Latest entry:KENA INGAT NIH! AHAKS!
http://lilypie.com() birthday mamaAleeya 5.6.1978 http://lilypie.com() birthday papaAleeya 16.8.1975 http://daisypath.com() kami kawin 6.6.2005 http://lilypie.com() kami dikurniakan Aleeya comel ni pada 4.3.2007.... View this Fotopage entry
shahida jamaludin
Best la www.photofunia.com ni. Takyah pening2 nak guna photoshop. View this Fotopage entry
Shareen Emelia Ramli
Latest entry:My Wedding!!
View this Fotopage entry
Fiza Faisal Farisha
Latest entry:Saya telah berpindah...
Salam semua.. alhamdulillah saya telah selamat melahirkan seorang putera pada 14 mei 2009. Dan skrg saya masih dlm pantang hampir sebulan. Cerita berikutnya... saya lampirkan dlm blog baru.. SIlalah lawati blog baru saya http://hannah-hadif.blogspot.com Jumpa di sanaaaaaaaaaaaa............ Dengan ini secara rasminya fp ini ditamatkan perkhidmatannya... hikssss......... View this Fotopage entry
dia buat kebun tu mcm tempat dia..
ms eyna
Latest entry:T.H.E E.N.D -- www.eynahafeey.com
Dear friends.. From today onwards u will not find any update here!!. I''m "BANNING" fotopages.. because FOTOPAGES is one of the ISRAEL PRODUCT!! and one more thing was.. the stupid JEWISH delete my previous entry about GAZA!! did anyone notice that?? hmmm bodo laa :-O .. so guys.. we will meet more often @ the new place.. weather its http://facebook.com(here ) . . . . . OR . . . . . . . . . . at my new little tonet domain.. :-D www.eynahafeey.com(www.eynaha... View this Fotopage entry
illa comel
Latest entry:UniKL ITD Family Day
Date : 20 & 21 Disember 2008 venue : Costa Rica Le Paris Port Dickson View this Fotopage entry
izAn aBdUL LatIf
Latest entry:~oUr mEmOrY rEmAiN~
http://daisypath.com() "Ya Allah peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah jadikanlah dia sihat dan sempurna, b... View this Fotopage entry
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
sweet touch from Irdina Nafeesya and Aleefa Tihany
Latest entry:I've been tagged..ampun mok nik..berkurun baru nak jawab...
I've been tagged by http://nikinoman.blogspot.com/ 1) Tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag" . - shes in oman now..working there..huhu -being my partner in crime ms kat MKM -my junior ms kat SMDAM -abang dia my senior -we have same interest ..kan nik kan?? -soo good in teaching..kan teacher kan.. -very secretive..(he he he) -sgt rapat ngan ayah dia kan..ms duk depan aku dulu sll call ayah dia utk bgtau dah sampai opis..(mcm aku wat kat laki aku hehe)..tp dia wat kat abah dia.. -kali te... View this Fotopage entry
mika musz
Latest entry:Aktiviti di Office
Kisah 1:Pizza Hut Kota Damansara - Lilian belanja makan pizza.. thanks lilian.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. ahaks.. kisah 2: menanti ketibaan Al-Zollar kisah 3: potong kek lagik ler... kisah 4: Winter warmer kisah 5: Dave Deli's View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
maa saa
Latest entry:Besday Ayu,Zam n Puan Yasmin /Farewell Party tuk dik Emy
Hari nie aku ngan intan pi Zen (kat Midvalley) beli kek tuk besday wat Zam n Ayu n puan Yasmin (br th besday puan yasmin 14/12 nie)...sedapnya rasa kek tuh..rupanya zen nie adik badik secret recipe tapi saiz kek lebih kecil dr secret recipe..rega pun murah ckit dr secret recipe....so aku syorkan beli lah kek zen... :-D View this Fotopage entry
sufi zura
Latest entry:cuti cuti malaysiaaaaaaaaaaaaaaa
dah lama rasanya tak update fp....rindu rasanya....nie gambar trip ke langkawi sempena my bday.......mehla tengokkkkkk :-D ;-) sorilah....x dpt add banyk....ada problem skit..ada masa nanti kite update k..... ;-) View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Puteri Satu
Latest entry:~ KAKAK BABY & NETY BIRTHDAY ~
View this Fotopage entry
addyani rizal
Latest entry:my flower girls
love them all.... :-> :-) View this Fotopage entry
Rezani redza
Latest entry:He is 2 years old!!!!
Alhamdulillah anak mama dah 2 thn.. makin lasak n x tau duk diam.. ade je ke dia nak wat.. mama memang x larat nak kawal dah... harap babah, atok n wawan jg haziq :-> .. x lama lg mama cuti pnjg... hopefully semua selamat... tngokla dia skrg...makin tinggi n besar cam babah... dulu 4 btg gigi skrg dah pnuh atas bwh.. :-D View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
ZAiReEn QiStiNa
Latest entry:Ku sudah ada BLOG
Salam uols..... Tuan Tanah nak bagitahu la kan...kot la ada sesapa yg suka terjah FP mak nih, ingin dimaklumkan yang mak dah create blog.....ihiks giler gigih baru nak create blog kan?? padahal org lain dah berpages2 dah..nak wat camne dek non, mak mmg selalu ketinggalan..biasa la tuh...ngeh ngeh ngeh So uols..senang2 leh la jenguk di sana yer...coz rasa2nya hok yg sana lagi terhapdate kot...bukan aku lupa daratan ye uols..tapi kadang2 fp nih sgt selow melow mau upload pic..kadang2 tu sampai hang.... $-)... View this Fotopage entry
iswatie family
Latest entry:Mari belajar swimming bersama Ichlas
http://smg.photobucket.com/albums/v670/iswatie/?action=view¤t=PIC436.flv() View this Fotopage entry
Mama Tisya
Latest entry::: My life & My loves ::
salam pd kwn2 fp mama tisya just nk inform mama tisya skarng bz sgt ngan kj so tkleh nk update fp yg tersgtttt ler slow dh ler nk kena edit2,nk upload kt photobucket lg mmg tk sempt....tp if ada kelapangan akn update ler tp tk sekerap dlu2...byk update kt blog la lpsni blog lebih cpt nk update....so kalo rindu2 kt mama tisya (ada ke yg rindu...heheheh) so sudi2 la kiranye menjenguk umh baru kami http://mamatisya.blogspot.com kalo ada kelapangan nanti mama tisya akn jenguk fp kwn2 ye... KEEP... View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Salwa Shariff
Latest entry:Aidilfitri 1429H
at last! berjaya jugaks mommie update entry raya this year.. kepada kwn2 yg dok igt mommie malas pasal yaya nak dapat adik.. ahaks!.. salah daaa...mmg mommie teramat malas! raya this year biasa biasa jer.. x brapa nak meriah mana pung.. pasal mommie rasa kejap sgt balik kg.. kalo ikut plan mmg lama.. tp dah nak kena bukak jahit yaya day b4 raya tuh.. so, mmg lambat la sampai kg.. x sempat nak bukak posa ngan wan& atuk kat penang ngan tok kat kedah.. tapi oklah. at least dapat gaks mommie raya ju... View this Fotopage entry
Nina Rizwina
Latest entry:Salam Aidil Adha
Salam sume.. "Salam Aidil Adha" Dah lamanye tak menjenguk rumah ni.. dah bersawang dah.. Nak update beberapa gambar ketika bercuti beraya haji di kampung.. tak banyak event pun..tp meriah la jugak... dah 18 tahun yg lalu mengerjakan haji ke mekah & madinah..masih teringat lagi kenangan dan peristiwa2 manis dan pahit semasa berada disana..terutama sekali kejadian terowong Muassem.. seronok ketika berada disana ..dapat berkenalan dengan rakan sebaya..dan tak sebaya..hehehe..ada jugak budak2 kecik g... View this Fotopage entry
ni tak masuk..tp dijemput..:D
ikka n co
Latest entry:Mesej Hari Raya!!!
Kami sekeluarga ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya AidilFitri" buat semua kawan-kawan cyber kami!!!Mohon maaf Zahir & Batin!!! P/S...Buat Open House jgn lupa jemput kami ek!!! hehehehe LOL Yang balik kampung tu..jgn pandu kereta laju-laju tau..ingat org yang tersayang!! Rancang lah perjalanan anda...ok!!! Kena tag dr Kak Iena:- Mari sini eden jawab kan..hehehehe 1) Berapa pasang baju anda tahun ini dan colour apa? Tahun nie memandangkan kami beraya dlm suasana yang sederhana.... View this Fotopage entry
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
najihah hakimi
Latest entry:Award?
..kali ni dpt award dr adik syafiq...thanx a lot!..terharu jap rasa...pernah gak singgah fp dia..-->http://syafiqakram.fotopages.com tp tk pernah tinggal komen...ok.. View this Fotopage entry
adik syafiq
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
ameeyrah Sofea
Latest entry:My Sofea n Nazih Beraya
http://www.flickr.com/photos/ameeyrahsofea/ View this Fotopage entry
Jurida Mohamed
Latest entry:Arissa Dania again
Just a mix entry to locate her milestone. :) View this Fotopage entry
Senyum!
nani connie
Latest entry:brotherhood
gamba ummar ngan irsyad pakai baju yg sama. masa ummar pakai dlm 5 cenggitu..adik pakai time 2 bulan..sama dak muka depa?? View this Fotopage entry
Hasmiza Othman
View this Fotopage latest entry
marilyn monroe
zaidatul azra
Latest entry:Autumn@Yamanakako,Yamanashi Prefecture
View this Fotopage entry
me n sheilla
suehana shams
Latest entry:~Bengkel All ABout You~
View this Fotopage entry
ZULIAENA HUSIN
Latest entry:Irene & Haziq Besday BASHHHHH 2008'
Salam.......first of all....alhamdulillah.....our besday celebration this year goes well and fun. Thanx to everybody who came and not forgetting to those who gives presents. Special thanx to my frenz... Lynn and Hana coz helping me on planning the party......to Pn Atut...for ur free make up.....to my Bro n Frenz.....on Haziq's 'hair-do' ..... and last buat not least...to my beloved hubby cum my Financial Ministry.....thanx for d' budget!!! I really felt greatful ..... :P :P View this Fotopage entry
Amacam......our macho man.....
eLYies sYaM
Latest entry:sILa layari BLog aku..
skang ni aku tak update kat fp..sbb kekdang fp buat hal..so skang aku resign kejap kat fp ni..so sesap yg sudi nak tau kisah aku .. sila layari - http://love-ibu.blogspot.com ok..tq..byeeeeeeee View this Fotopage entry
gee jai
Latest entry:~*Art Pix ..lagi*~
:-D ;-) LOL View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
PzA AyieFarieza
Latest entry:MY DREAM COME TRUE
Let's Shopping online...... http://dcintaclassic.blogspot.com/(KLIK SINI) :-D View this Fotopage entry
dinner time
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
shiemz halimz
Latest entry:M I N E
Askum, kepada kawan2, terima kasih menjengah masuk ke fotopages ini. Mulai saat ini, fotopages ini tidak lagi akan diupdate kerana saya akan meng'update' sebarang gamba di dalam http://www.shiemz.net(blog) saya sendirik... so, sila la jenguk2 ke blog saya ok... terima kasih di atas komen anda semua. Salam.. 8-) LOL :-D View this Fotopage entry
Mazlinita Ramly
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia @ Cameron Highlands - 31 May - 01 June 2008
oke... sempena cuti skolah aritu, and disebabkan mak lang and mak teh Qimi yg mengajar kat seberang lautan sanun balik, maka kami sekeluarga decided utk bercuti kat http://www.cameronhighlands.com(cameron)... plan asalnya nak pi Bagan Lalang, but since kat sana cam takde mende so tukar plan.. lagipun holiday neh ditaja oleh mereka berdua kan.. so pegi la jauh skit... nak gi jauh sgt, ada time constraint disitu.. kih.. so, hari Sabtu pagi, sesudah subuh sebelum fajar menyinsing, kitorang pun gerak ke Cam... View this Fotopage entry
Princess Diana
Latest entry:MOVE TO BLOGSPOT
:-> dah lama dah pindah sebenarnya :-> PERSONAL BLOG > VISIT > http://nuruldiana008.blogspot.com/ BIZZNESS BLOG > VISIT > http://frendzybizzz.blogspot.com/ View this Fotopage entry
AFTER
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
mommy sofea
Latest entry:sofea @ KLCC Park - 27/7/08
actually plan nak gi tefal warehouse sale..sekali bila dah siap2 tu nak tgk address tempat tu..sekali abis pkl 3pm...tak sempat la...tapi sbb dah siapkan so daddy decided nak bwk sofea n mommy gi klcc...saje la bwk sofea main2...smp je klcc terus gi toys r us baru...sekali depan tu ada Barney, BJ n Baby Bop...seronok la sofea main..smp dua kali naik...masa dah abiss tu siap nangis x mo turun..tapi disebabkan dah ada budak lain tunggu, turun kan la jugak...bila dah tak panas tu bwk sofea gi jln2 kat taman...... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
mohamad nasir shaari
http://alongarts.wordpress.com http://nasier.wordpress.com http://www.flickr.com/alongarts pepahal aku update kat atas ja :-D View this Fotopage entry
Haziq Fayyadh Faheem
Latest entry:Pindah..Jom Pindah...
Kami Telah berpindah ke http://haziq-fayyadh-faheem.blogspot.com KENAPA???? Kerana Kami Tak nak sokong Israel.... View this Fotopage entry
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Maria Qibby Isa
Latest entry:nawfal's 1st bday bash
invited close frens n family as i wanted a small gathering only.. 40 pax la lebih kurang.. buat kat rumah aje. menu : nasi ayam, kuah kacang, nasi impit, cakes - kek lapis msm manis, choc (mil buatkan), jelly, etc. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Airieda Saad
Latest entry:Edit mengedit....
Konon nak buat sketsa pendek based on pics yg di ambil...tapi tgh dok edit kehabisan idea...so ini laa hasilnyer.... 1) Style cam nie memang my big brother suka amik...dia x suka kitorang kalau amik gambar pandang terus kat kamera...so masing2 kena laa pandang tempat lain... 2) Kemaafan...adalah satu sifat terpuji...dapat menghilangkan rasa angkuh kita...sesungguhnya kita sebagai manusia tidak lari dari membuat...oleh itu mari laa kita bermaaf-maafan antara kita... actually picture takens aft... View this Fotopage entry
nana ahmad
Latest entry:update
hi mommies, friends and family.. i might not be able to update my fotopages frequently, but my hubby suddenly do. for your viewing pleasure, please visit his website : http://www.fadzli.com(www.fadzli.com) cheers... nanako View this Fotopage entry
nurhanum ahmad
Latest entry:reception : tini & steng
http://atmosferapix.fotopages.com/?entry=1817457&back=http://atmosferapix.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(click click untuk selebihnya) View this Fotopage entry
tah ape ade kat atas tu pon aku xtau. dah dah, balek jom!
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
hani tini
Latest entry:Al kisah di PD
View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
Nadiah Khair
Latest entry:Progression
Announcement!! We have moved to a new homepage; http://www.nadiahkhair.blogspot.com [img] View this Fotopage entry
Hartini Ahmad
Latest entry:Ain lagi....
Gelagat Ain.... View this Fotopage entry
senyum ala kerang...
AzLinDa MuHamMaD
Latest entry:Happy Birthday Abang Danish
View this Fotopage entry
jaja ibrahim
Latest entry:UPDATED - APP Workshop @ PICC, Putrajaya
29.3.2009 | Ahad | 8.30 am - 5.30 pm Dewan 8, PICC, Putrajaya Bengkel Asas Potret Perkahwinan (APP) Anjuran : Fototeacher.com uoalls... br nk updated...slow sgt kan ako ni...hihhi..waktu tgh sedap2 nk updated lak dtg plak audit nie...kaco jek, nk updated blog pon x senang...hahahha...marah bos ako nnti...amponn bosss... ok lah ni nk updated Bengkel Asas Potret Perkahwinan yg ako attend kt PICC, Putrajaya ahad lps...sgt2 syok wooo....sorg2 jek terjah g saner...atas keprihatinan somi tersinter yg ... View this Fotopage entry
budak kecik
Latest entry:hari iNi daLam keNangAn
aL-faTihaH uTK nenDa ku YAng TErSAyang..... pagi 2 lebih kurang pukul 7 pagi......aku seperti biasa bersiap nak ke ofis bersama suami... sedang elok aku nak naik moto tetiba phone suamiku berbunyi... aku pandang suami..suami pandang aku... dlm hati jgan lah ada benda yg tak elok berlaku... ku tgk no abah yg naik... aku jawab...hati dah tak keruan... aku dgr suara mak...bunyi cam tenang je....takpa cakap byk...mak terus kata nenek dah takde...tanpa diundang air mata terus keluar...sayu hati aku...nenek da... View this Fotopage entry
Roslina Abdullah
Latest entry:Coming soon..our new baby
It has been quite some times that i didn't write here..I was so busy and try to cope with my new job..alhamdulillah, everything went so well and i really love my job now..only that so many courses and exams need to be attended to.. And alhamdulillah, this year, we will have our second baby..and irfan really can't wait to have a friend to play with..He seems to be ready to welcome the new member in our family.. I'm hoping that the 'giving birth' process will be smooth and both baby and myself will be i... View this Fotopage entry
Amboi..tunjuk gigi ke?
Capslock Capsbaby
Latest entry:Pic raya yang baru nak tepek...
Pic raya aku tak beriya mana..majuk ahh..dah raya ke-3 ke empat mana ada selera lagi nak bergambor sefamily..org2 lain dah pakai kain batik ngan tshirt dah huhuhu...tp enjoy la jugak huhuh.... Semua cerita raya leh klik --> http://capslock.keluarga2u.com/?cat=9(Raya) View this Fotopage entry
Ummi Haikal aka Suzi
Latest entry:It is true? Haikal looks like ayah...
Tak adil... tak adil ni... takpelah ummi tak terasa hati pon... ini cubaan kali kedua ummi buat, ummi get this result. 4% looks like ayah. Takpelah, janji haikal tahu ummi & ayah sayang sangat pada haikal. Kasih kami berdua tak pernah terbahagi dua. Semuanya yang kami buat @ lakukan demi untuk Haikal yang dikasihi. View this Fotopage entry
bujang senang
aMy SyaiFuddeaN
Latest entry:wazzup??!!!
holaaaaaaaa.... long time no see.. after 2 years of journey, baru ni rase nak active balik buleh?? huhuhu org len sibok ngan blog, kite ngan fp jer dah okeh? ape nak citer? perkembangan terbaru? makin kembang jer hehehe umm, kids dah 2 ;-) and still hw forever :-D oh yeah, nak cari blk kengkawan lamer dr zaman PCM dolu.. ngan kawan2 opis lame x kire la kwn2 yg kite kenal.. kwn skolah, kwn-kwn... hhe okeh yer tuan2 puan2 harap maklum... View this Fotopage entry
NuR ZiHAn KiFF faIZ
Latest entry:hari berbuka di luar aka hari makan sedonia
haa.. yg nila time aku syahdu syahdan takde afiy disisi huhuhu memula mkn choc moist mende ntah solat then heading to teppayaki walllahhhhhhhhhh :P :P View this Fotopage entry
buat akak mbai
eila zahari
Latest entry:Majlis perkahwinan adikku...MOhd Nizam Dan Norfazila
Pada 2hb September 2007 iaitu hari Ahad telah berlangsungnya majlis menyambut menantu yang diadakan di Perkarangan Dewan Palma Jaya Perdana, Paroi Jaya. Mase pengantin tiba..hujan rahmat turun dengan lebatnya..lepas hujan reda..orang plak datang serbu..uii..tak cukup kaki tangan rase cam nak terbang je...time tu... terima kasih banyak2 pada ahli pekida yang banyak menolong menjayakan majlis.. gambar2 di ambil oleh Rolandhashim...andaman dr TH Collection..biasela..macam aku dulu..amik kat ipar aku... ... View this Fotopage entry
Yus Vogue
Latest entry:Mr Mikhael mau tido....
Bila kita balik office.. Mcm ni la mika.. Dia mcm tau2 je.. janji mama dia.. ;-) Yelah.. dah remind him byk2 kali.. Nenen only after 8pm.. ;-) Skali klu balik lambat.. cam tu la.. tunjuk perasaan.. Tp dlm pada tu gelak2 sakan gak..hehe.. LOL Jgn gelak sangat la sayang.. kang susah mama nak tidokan Mika kang.. :-O >>>>Announcement!!! :-D Ok.. skali la kita announce kat sini.. Hhhmm.. sebenarnya since kita lock my FP, mcm dah limited dah my Internet Frens.. Specially to all thos... View this Fotopage entry
Hai.. Raja Kapur.. kenapa muka kamu mcm tepung gomak..hhehehe
Norazmira Dzulkifli
Latest entry:{Jom try DCL products...}
*-* Salams all... :ty_ty: :-D saya sudah.... :!: ANDA bila lagi :?: :?: :-> :-D maklumat lanjut leh view di sini :arrow: http://www.kedai-e.net/index.php?ref=lilac_amira @ http://www.e-bidadari.com/index.php?ref=lilac_amira :owned: pas dah decide nk produk yg ner 1.... :bounce_g: Bleh ... :mobile_phone: give me a call @ sms ke 013 37 37 409 (mira) ~ leh jugak email me kat sini @ :arrow: mira-d@tokico.sg ~ seterusnya bank in to my cimb acct @ 1204 0493 0205 29 ... View this Fotopage entry
~Venergy~
mRs FUaD
Latest entry: .:: mY CUtiE PiE....ALLANY FATINI BINTI MOHD FUAD ::.
seTeLah seKiaN LaMa x UPdatE fP...huhUu....diam x DiaM saMpai Dah aDer aNak pOn....huhUu..... mOh LaYan.....Buah aTi penGaRanG jantONg akO nan sOranG ALLaNy FaTiNi BinTi mOhD FuaD LahiR paDa 25 Jun 2007 paDa pukOL 5.08 PaGi View this Fotopage entry
Nurul Izzati
Latest entry:Keretaku..............
dah lama aku x update fotopages nie...... sbb server skang nie selalu sgt slow dan hampeh..... tension aku diwatnya..... nak tgk fotopages kwn2 yg lain pun susah...... ari nie aku nak upload gambar kereta aku yg telah di makeup oleh hubby aku,,,, kereta nie hadiah suami aku utk aku time anniversary kita 2 bulan yg lps.... thankz sgt2 kat hubby....... ;-) ;-) I LoVe yOu So Much.......... ;-) ;-) ;-) nie gambar kereta aku sblm dicat...... http://img237.imageshack.us/my.php?image=sblmcolorun4.j... View this Fotopage entry
wati mkn x ingat....hehehehe
Daniel Zain Photography Weddings
Latest entry:Australia Portrait Sessions November 2009
Hi everyone! I'll be in Australia from November 18th till December 2nd 2009. I'll be open during the following days for Portrait sessions for anyone interested in getting some good memories preserved before 2010 comes along. Sydney: November 24th - 29th (6 days) I'm looking forward to some good times there and I hope you'll be part of it! Drop me an email at: info@danielzain[dot]com for details. http://danielzainphotography.blogspot.com/2009/09/australia-sessions-november-2009.html ... View this Fotopage entry
salina harun
View this Fotopage latest entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
kb sulaiman
Latest entry:15 weeks
Mmm...sekejap jer masa berlalu begitu cepat. Dates and numbers: There are 169 days until your due date on September 01, 2007. You are 111 days pregnant. You are 3.6 months pregnant. You are in your 4th month of pregnancy. (huh?) Your 1st trimester: November 25, 2006 to February 23, 2007. (0 - 12 weeks) Your 2nd trimester: February 24, 2007 to June 08, 2007. (13 - 27 weeks) Your 3rd trimester: June 09, 2007 to September 01, 2007. (28 - 40 weeks) View this Fotopage entry
cantikkkk ke???
IMAGEWAVE PHOTOMEDIA
Latest entry:Airul&Norhana
View this Fotopage entry
dida chubby
Latest entry:~ Happy Anniversary~
Pejam celik-pejam celik dah dekat setahun kami menjadi pasangan suami isteri. Buat suami ku,sesunggunhya dida amat bahagia menjadi isteri kepada syg.. Happy Anniversary syg.I love U so much..Muaahhsss View this Fotopage entry
natasya ishak
View this Fotopage latest entry
atie chumel
http://lilypie.com() View this Fotopage entry
idzwan idzanie baharom
Latest entry:KLFW 2006
KLFW 2006 venue : Sg. Wang Plaza res-q photogs : frycrax, krie, meredzone View this Fotopage entry
ralyd baby
ermm...dah lame rsnya xupdate fp nih.. sygnyer bln ramadhan kali nih dah pun meninggalkan kt.. moga ramadhan itu menjadi ramadhan yg paling b'makna buat kt semua.. dan paling bnyk amalan berbanding tahun2 yg sblm ini,yer.. thn lps ummi dpt pose full sbb tgh preggy kn.. tp thn nih 3ari jer miss,but awal ramadhan jelah xdpt smbut.. :-( wokeylah, skrg nih, raya moooooooooddddddd bebeh.. LOL ANDAI RAMADAN INI YANG TERAKHIR.... andai kau tahu ini Ramadhan terakhir tentu siangnya engkau sib... View this Fotopage entry
THEONE IMAGE
Latest entry:Calvin Klein
View this Fotopage entry
CST Production
Latest entry:update lagi..
plzz logon to our official website for more picture and slide show... tq click here-->> http://cstproduction.com View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
nzh creation
Latest entry:~Coming Soon... Alas Dulang Beads~
View this Fotopage entry
Ahmad Faizal Yahya
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES ISRAEL LAKNATULLAH!!
View this Fotopage entry
Waheda Yasmeen
Latest entry:Promo June ~ Dec 2006
LABU SAYONG BERUKURAN 6 “ TINGGI Memang cantik .. memang comel .. untuk dijadikan CENDERAHATI ISTIMEWA SEMPENA MAJLIS PERKAHWINAN ANDA ..ataupun.. As a DOOR GIFT .. ANNUAL DINNER HIASAN RUMAH ..mcm2 pun boleh.. Harga :RM3.50 Tempahan lebih dari 100 biji .. Harga boleh dirunding!! tak pun .. Hubungi : Wahida Yasmin.. 8-) sms pun boleh .. Mobile No: 019-2485059.. Terima Kasih .. mybizz Pottery’ 2006 View this Fotopage entry
iza renah
Latest entry:Kraf Mengkuang, Rotan, Buluh...
CENDERAHATI UNTUK TETAMU... Hai!!... Ini ade beberapa lagi new collection kraftangan untuk hadiah tetamu di hari perkahwinan anda. HARGA?? $-) Boleh Dirunding... ;-) Untuk Keterangan Lanjut... Sila Hubungi: Iza : Fon: 012-5674287 Email : ieyza9@yahoo.com ID YM: ieyza9 sebarang pertanyaan akan di layan!!... :-> View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
watie hashim
Latest entry:Gambar bakul mengkuang & Bunga untuk di tempah & tuala bersulam
sy ada menyediakan perkhidmatan menjual dan menyewa bakul2 mengkuang untuk barang2 hantaran. bakul2 ini boleh didapati pelbagai warna mengikut tema majlis. Seperti marron,coklat,biru dan lain-lain warna lagi. selain drpd itu sy juga menyediakan tempahan untuk bunga plastik atau bunga hidup mengikut kehendak anda. bunga2 plastik boleh disewa dgn harga yg berpatutan. tuala yg disulam juga boleh di tempah. untuk maklumat selanjutnya bolehlah hubungi sy di talian 012-2425131 (watie) atau 012-2477731... View this Fotopage entry
tuala bersulam
isha fariz
Latest entry:NURISH QAYRA
hi..saya nurish qayra. 3 months old. View this Fotopage entry
CT Faz
Latest entry:~ Siti & Faizal ~
On our big day - 24 Jan 2004... View this Fotopage entry
abc def
View this Fotopage latest entry
maria nan
Latest entry:@@__Kek Lapis Sawarak__@@
berminat dengan kek lapis sarawak??? dah lama mencari?? meh tgk kat http://zuliza.fotopages.com View this Fotopage entry
are tut
View this Fotopage latest entry
nadia widyawati madzhi
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016