zam jas n arif's FotoPage

By: zam jas n arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-May-2007 06:00 Email | Share | | Bookmark
UEM family day carnival

amboi tidooo
sampai2 je arif tido lagi
ni adli
View all 22 photos...
today all uembuilders staff join uem family day carnival at sunway lagoon!!
best gak pegi..tapi since almost 12000people yg join, huru hara gak la kat sunway lagoon..yg paling bengang masa nak parking je ambil masa half an hour..sbb machine ticket tu rosak..mengong!..we arrived at 7.50am...pasal jammed, so sampai depan gate pukul 8.15am
tapi yg bengang skali..abis roti egg sandwich yg jas buat pagi2 buta kena buang lam tong sampah!!! sakit ati ok takat roti bape keping pon nak rampas..pastu terus buang dlm tong sampah depan kitaorg lak tu..dosa!!!

then terus gi register, redeem coupon, ambil breakfast meehoon..cari tempat lepak..then jas bawak arif gi kat kolam..suka betol mamat gebu masuk kolam...main 2-3minit dah abis..mandikan arif..tukar baju semua, terus arif pon ZZzzzzz..kol 11 mkn lunch then terus pulang..

p/s:rugi wooo tak dpt mandi..tapi arif nye pasal...tak kisah la..
sape2 yg dah daftar tu..kalo korang tak gi, abis la kena bayo balik RM80 inggit satu kepala

JOM MANDI!!



LAWA TAK FISHING HAT BARU ARIF?? MAMA SAYA BELIKAN



Thursday, 10-May-2007 03:04 Email | Share | | Bookmark
mama miss Arif so much!!!

 
 







Monday, 7-May-2007 15:46 Email | Share | | Bookmark
Mari membaca dan bercerita - Arif 2months old, 5.8kg

memula hepi gile
pastu dah cebik bila mama repeat
huhu dah nangis dah
View all 4 photos...
gambar candid ni papa Arif snap masa mama tgh story telling..ehehe ...yg kelakar tu Arif cam paham je ape yg mama cite.. suka betul dgn lamaze book - Fly-Away Ladybug..
tiap2 mlm mesti cerita kat Arif..pastu baru dia ngantuk nak tido..ehehe tapi story telling ni tak bleh repeat yek..if not Arif rasa boring!! merengek..sbb mama asik buka page yg sama (ish..tak leh tipu skit pon)



emm..pasni kena beli buku lain la...mama2 ada suggestion tak???
kat mana lagi nak cari lamaze book ni?? so far zam tau ada jual kat mothercare, mom's care, jusco ngan toy r us je..tapi tak byk variety la pulak


Friday, 4-May-2007 19:50 Email | Share | | Bookmark
Arif yang rajin bersembang

 
 
 
View all 6 photos...


lately sejak Arif dah pandai buat macam2 bunyi..rajin sunggoh sembang ngan mama...Arif skang peramah..semua org dia tegur..semua baby, kakak2 abang2 kat umah babysitter dia tegur..tapi dorang tak pandai borak aaa..cian arif kebosanan
mama next week dah start keje..huhu..cedih pasni sure kurang masa spend ngan Arif..sure Arif tak dapat sembang ngan mama pagi2 cam biasa..huk..sebak tau

smlm Arif dok kat umah babysitter..bila ptg papa ngan mama ambik..sambil tutup mata pon Arif leh mengadu..sambil cebik, Arif wat sound sedih..uu..uuu..uuu..emm.. meleleh airmata Arif (sedih betul ni)..ngadu la tu sedih sbb kena tinggal kat umah org..adeh terus airmata mama meleleh.. sensitip!!!!
ye aa..selama sebulan mama jaga Arif sorang2 without helper ok berkepit je 24jam ngan mama..tup2 dok umah org kena baring sorang2..
hopefully Arif cepat adapt dgn suasana baru


buat muka sedih la tu


Monday, 30-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Arif stuff ;)

toys r us clearance sale
 
 
View all 14 photos...
tiap2 minggu mama n papa bawak arif kluar..bukan ape..skang ni sana sini sale..mama rambang mata dah! keje beli barang2 Arif je..memula beli stroller..pastu baju la, diapers la..susu la..finally mama belikan arif car seat..

mari borong diapers...eheheh



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net