zam jas n arif's FotoPage

By: zam jas n arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-May-2007 01:16 Email | Share | | Bookmark
Arif dah pandai meniarap! part 3

 
Arif..kalau tengok tv (cartoon) mesti kena biarkan dia sorang2..kalau mama temankan dia tengok cartoon..bukannye dia nak tengok tv tu..dia sebok nak pandang mama..ajak mama bercerita, pastu zazzz..2 second terus meniarap dan pandang mama lagi..ehehe..ala comelnye..mama pon ape lagi..terus je snap..




arif sejak dah pandai meniarap..asik nak meniarap je.. tido meniarap, tgk tv nak meniarap, nak tukar diapers pon dia sibuk meniarap, pakai seluar pon sambil meniarap..ish..payah sunggoh anak teruna sorang nih


Sunday, 20-May-2007 20:00 Email | Share | | Bookmark
Mari..mari sponsor!

 
Mari2...sape2 kawan mama yang teringin nak sponsor dan nak dapatkan LO ni..mari la.. ada promo ni..
sape2 yg nak sponsor leh email dan request pada ummi ameer thru email yang tertera dibawah..segala details akan ummi ameer beritahu
pilih 2 Layout dan cuma RM15 sahaja! dan FREE layout beach tu

pastikan inform nama mama -zamnah mama ARIF as reffering person! okayyy
then baru la promo ni valid..
ingat kena letak nama referring..baru valid tau

pastu anda akan dpt link dr ummi ameer kat email anda, setelah anda sponsor nanti..
save file tersebut dan masukkan gambar2 menarik baby, anak anda..ada a few software yg boleh digunakan utk masukkan gambar anak anda..
pastu boleh juga antar ke kedai utk dicuci

kalo anda memerlukan pertolongan atau pertanyaan..boleh antar komen kat fp mama dibawah.jangan risau pada sesiapa yg x reti..mama leh tolong...

semua layout yg ummi ameer create ni menggunakan creativitynye sendiri dan kit utk design dibeli dgn nilai USD ye...so bg sesiapa yg ter'lebih rajin' cam mama...beli aje yg dah siap.
tq



nampak nye ramai yg masih tak paham dengan program sponsorship ni..kalau malu2 nak tanya@komen kat sini..meh la email mama - nzh1979@gmail.com nanti mama arif explain detail panjang lebar..ehehe


Friday, 18-May-2007 10:35 Email | Share | | Bookmark
Arif dah pandai meniarap! part 2

memula nak ngamuk...alihkan bantal
emm..dah start dah
kaki dah landing
View all 9 photos...
as promise..kali ni camera ok..mama dapat snap..maklum la..weekend mama ada lebih masa ngan Arif..ehehe..sejak2 dah pandai meniarap..nak tido pon sibuk nak meniarap..kena la mama monitor tiap 5 minit..eheheh


Friday, 18-May-2007 03:46 Email | Share | | Bookmark
2 bulan 1 minggu, Arif dah pandai meniarap!

yea..yea..mama happy Arif dah pandai meniarap..tapi mintak ampon..gambar tak sempat ambik..sbb battery dah kong!!!




p/s: buat kengkawan mama, Arif mmg turn over ngan sendirinye..ehehe..actually dia dah try dr last week lagi..masa bila dia mengiring sendiri, pastu bila tak leh nak angkat bontot n maybe tangan tak cukup kuat, dia terlentang balik terus dia mengamuk. ni bila dah meniarap..kepala kalau tak tonyoh tilam, tak pon sibuk angkat kepala nak tengok sekeliling..tapi aktiviti ini hanya waktu siang..bila malam dia malas:-D


Sunday, 13-May-2007 04:38 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother's day! (to all ibu,umi,mak,mama,mummy etc)

 
Sesungguhnya hargai dan nikmati lah saat indah ketika bergelar seorang ibu..

Hormati ibu dan ibu mertua kita..

Hargai lah mereka diketika mereka masih ada..

Doakan lah kesejahteraan mereka andainya mereka tiada

Sesungguhnya syurga itu terletak di telapak kaki ibu






credit to zatul ( ummi ameer isyraf for this lovely digital scrapbook background memang superb la your handwork )

tetiba teringat plak lagu aishah (syurga ditelapak kaki ibu) & lagu ayah dan ibu yang aznil nyanyi kat konsert AF5 tu..huk..huk..huk..sebak..tingat masa saat nak lahirkan Abdullah Arif..tak sabar nak bawak Arif jumpa tok ma weekend ni


harini...mama dilayan bagaikan permaisuri..pagi2 lagi papa dah siapkan breakfast utk mama..n papa bg mama kek SR..huhu besh nye setelah lama tak mkn kek..
harini mama just take care arif aje..
lunch papa yang provide jugak..heheh..papa buat nasi ayam special utk mama..emm..cedap..maap gambar tak sempat snap..sbb kebulur..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net