zam jas n arif's FotoPage

By: zam jas n arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Jun-2007 03:31 Email | Share | | Bookmark
tada.. Arif new hair cut :D

sebelom
selepas
pas kenduri..papa n mama arif decide bawak arif gi kedai mamak..kasi zass..itu rambut..mula2 tu mama tak sanggop la tengok rambot anak mama kena zass..maklum hari2 sikat..hari2 dok belai rambot dia..tup2 dah botak rasa cam nak menitik ayaq mata..ngeh..ngeh..ngeh..emosional la mama nih!!!!
since dia ni tak reti dok diam..pale asik nak pusing kiri kanan je..papa soh mamak tu pakai blade no 1..so botak pon ala2 mawi gitu ...dah macam budak noti dah mama tengok arif nih

Arif 3 months

sebelum



selepas


Wednesday, 6-Jun-2007 08:42 Email | Share | | Bookmark
Arif love camera???

 


mama noticed la..arif ni mmg pantang nampak mama pegang camera..sure mata dia tu tertumpu je kat camera..nak kata bila snap guna flash..idak langsung time dia meniarap ni syok snap gambar dia..macam2 pose dia buat..tinggal lagi mama yang tak pandai nak cari angle yang cun bila snap.. semua baby pon camtu eh????


today Arif dah 3month
his new milestone - Arif dah pandai menyelar..abis la satu katil tu nak dijelajahnye..then bila tengok tv skang sambil duduk takmo baring (mama risau Arif sakit pinggang plak )..dan Arif bila berdiri sibuk nak berjalan..ish anak mama ni lom cukup umor la nak bertatih pon..semua nak buat dalam satu masa yek bila berdiri je..automatik kaki diangkat langkah ke depan...laju plak tu


Friday, 1-Jun-2007 12:30 Email | Share | | Bookmark
Yeaaa....let's makan-makan - POT LUCK

 
amboi..sibuknye
buat ape tu?
View all 19 photos...





agenda tengahari jumaat di opis mama Arif mamat2 semua gi semayang jumaat..ape lagi kami (MOD-maintenance operation dept) pon mulakan projek...ngeh..ngeh..ngeh

menu2nye:-

ikan siakap tiga rasa (kuahnya mama yg masak ),
puding roti kukus (papa jas tolong buatkan atas permintaan ramai..ish suka betol dorang ni mkn masakan hubby kita..lazat sgt kot air tangan jas nih ) ,
sambal jawa
sambal sardin
kerabu sotong
sambal belacan with ulam2an
pajeri nenas
kari ikan
sambal udang tempoyak (yg ni awal2 dah licin )
telor itik masak lemak cili api
ayam masak madu
asam pedas ikan
ikan bilis goreng minang (pedas kaw..kaw)
ikan masin sarawak
mee goreng
sayur campor
pecal
tak lupa ada buah tembikai susu

lupa lak..tema
purple


Wednesday, 30-May-2007 09:40 Email | Share | | Bookmark
Meh tolong AFUNDI Abdullah Arif

 
mama, mummy, ibu, ummi sekalian..meh lah tolong undi arif ni...ehehe..sehari cuma buleh skali vote ja nooo..tak buleh lebih, satgi disqualified plak


http://www.infoguide.com.my/votestreet/votecaster/babycontest.php?campaign_id=38

Ingat NO 43





Wednesday, 30-May-2007 01:59 Email | Share | | Bookmark
Abdullah Arif, strong boy! Alhamdullillah, now 6.4kg almost 3mos

day 1
2 mos ++
kalau dulu mama mengalirkan airmata sebak,sedih melihatkan keadaan Arif yang dalam kesakitan....




kini mama mengalirkan airmata gembira..kerana melihat Arif sihat, riang gembira..



Ya Allah sesungguhnya aku bersyukur kepadamu kerana kurniaan mu ini membuatkan aku insaf dan sedar...




LO ini mama ambik freebee dan try edit sendiri..ok tak??
thank to ummi ameer..coz bg info dan tips


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net