zam jas n arif's FotoPage

By: zam jas n arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jul-2007 00:40 Email | Share | | Bookmark
Arif Demam :((

terbaring je arif :(
masa ni check baru 37.7
sorry la kengkawan..mama tak sempat buat rounding tgk fp semua, balas msg semua..arif demam la..panas sunggoh badan dia..patut la masa gathering tu dia monyok je..pastu minum susu tido..bangun minum tido..tak riang macam biasa..memula tu dia dedar je..
cuma pagi isnin..rasa dahi panas gile..check guna thermometer..suhu tak menentu..jap naik..jap turun paling tinggi 38 (tu yg mama sempat check) bila bawak klinik timbang2..mmg berat arif susut la.. dr 7kg+ masa 3months..skang masuk 4bulan dah turun 6.8kg..maybe dia saje takmo minum susu..sbb nak bg ringan badan..maklum la dia dah lasak..dah berguling2..dah angkat bontot nak menyelar ke depan (ceh nak sedapkan ati je nih) hopefully..harini dia dah makin sihat la skit..doa kan arif sehat eh mummy2, mama2 semua



Saturday, 7-Jul-2007 10:00 Email | Share | | Bookmark
MOMMIES' & BABIES' DAY OUT

yea..kita dah sampai
arif..nape senyap?
monyok je
View all 64 photos...
can you see d' spiderman crawling?? kat tummy arif yg boyot itu


arif..cenyum la cayang





yeay..buat julung2 kalinya mama bawak Arif gi to gather2 ngan baby fp lain...gathering kali ni..tak la ramai..tapi tetap maintain meriah okey ni mama adam(sab) ngan mummy hardy (hirda) yang memula invite mama utk join..mama ni sejak arif dah besar skit..suka la nak bawak arif jenjalan..ehehe..pastu ajk mummy nurin(surya) yang tolong arrangekan semua benda bersama2 mummy lain..besh la you all..sporting bangat..nanti next time seperti yang kita janjikan..kita wat indoor pak eh..zam dgn suka relanye akan join

walaupon pada mama..ni first time tau bersua muka..bercakap..tapi mummy2@mama2 semua peramah la..dan yang penting makanan you all sedap bangat..dan terlalu la byknye sehingga kita semua tapau bawak balik...lieya, mekasih le soh tapau satu bekas tembikai tu manis sangatttt
surya, cupcakes my hubby puji sesgt..sedappp..next time leh wat lagi ... ikka, desert tu besh aa..sejukk je bila mamam ..buat mama, mummy lain yang makanan byk tak terhingga thank you all...

see ya next time

sorry bangat tak dapat beramas mesra ngan you all..arif moody sangat..masa games pon takmo senyum, gelak..upe2nye dia dah demam dah time tu..patut la..dia leh bantai tido je kat atas playmat dia
n satu lagi mintak ampon la..sbb dtg dah kul 10am..patut mmg nak sampai awal..tapi sbb arif tido..kitaorg dok tunggu dia bangun kat carpark tu..ehehe..sampaikan hirda call tanya kitaorg kat mana
buat mama or mummy semua..nak copy leh la ambik je..eheh..kalo nak ori file..email kat zam eh

hirda - http://hirdajane.fotopages.com/
sabrina - http://raisyam.fotopages.com/
mimi - http://areeya76.fotopages.com/
mimi - http://mamafarhan.fotopages.com
surya - http://2surr76.fotopages.com/
as - http://nurinsofea.fotopages.com
ati - http://dellania.fotopages.com/
eja - http://ejabaik.fotopages.com/
lieya - http://lieyalatif.fotopages.com/
sue - http://meriamjemilah.fotopages.com/
nana - http://nanako.fotopages.com/
iena - http://mamajannah.fotopages.com/
emma - http://ikka79.fotopages.com/
yana - http://indahwinx.fotopages.com/

credit to surya for this lovely shot



credit n superb shoot by our photog for d' day kak siti ruzaimah a.k.a ladyct





Friday, 6-Jul-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
Dorian oh Dorian!!!!

ni la wakaf nye..
siap bentang tikar
masing2 kebulor
View all 20 photos...
agenda tengahari tadi..
ada la..opismate kami..bawak satu bakul dorian..adeh la..memang slalu meleleh tgk org lain asik beli dorian so bila orang bagi(sbb terhutang budi kami2 ni tolong faks borang saham UEM, saham terjual..so kena le banje )..kami pon ape lagi..carik port best la nak melantak dorian... ngeh..ngeh..ngeh
since zam ngan 2 org lagi opismate masing2 dok apartment yg sama kat taman desa ni..ape lagi ajak kengkawan dok mkn kat ..beli nasi tapau balik umah..sbbkan panas malas nak jln kaki..so naik la jugak keta kengkawan..(dasar malas le katakan..campor kebulur tahap gaban )

skali tengok..sure kengkawan ingat pondok mana ntah..padahal sebenor pondok@wakaf kat tepi swimming pool je..



Shot with Caplio R6 at 2007-07-06
dorian..oh..dorian


Friday, 6-Jul-2007 09:02 Email | Share | | Bookmark
MEH SPONSOR LO LAGI :D

ok..pada sesapa yg suka sangat LO@ scrapbook yg zam biasa buat..yang ni lagi cun..mmg kreatif sangat la zatul nih..zam suka..even zam dah reti buat sendiri, masih tak tertanding kekretifan zatul..dan pon suka sponsor zatul utk dapatkan LO yg cantik ni..so sape2 yg minat nakkan LO utk koleksi scrapbook kengkawan..leh la email kepada:-

Sila e-mail: layoutgoddess@gmail.com
cc: zsaliza@yahoo.com
subject: Kids Layout

note dr zatul: Jika ada yang sedang menunggu, ini adalah koleksi terbaru layout utk anak2 kesayangan anda! Just sponsor RM20 dan pilih 2 layout di bawah.



dan setiap RM20 yang anda sponsor, anda boleh pilih 1 layout di bawah secara percuma!



(maknanye hanya dengan RM20 sahaja..kengkawan dpt 3 LO yang sangat2 cantik yang boleh diframe, diprint, atau diletakkan di pc kengkawan...zam pon tak sabar nak wat koleksi nih


Thursday, 5-Jul-2007 09:55 Email | Share | | Bookmark
Presenting my menantu (ahaks..perasan)

 
 
 
View all 4 photos...



citenye camni..camne zam tetiba leh ada menantu instant lak..
actually zam kenal besan(virtual besan tau! ) masa memula join forum perkahwinan. Masa tu memasing lom kawin lagi tau..masa nak buat persiapan perkahwinan tu..kitaorg antara ahli yang aktif gak la..slalu bg idea..tanya kat kengkawan..chit chat..lama2 jadi rapat..slalu bersms..sbb sorang dok kl sorang dok penang pastu masing kawin, siap bertukor hadiah gitu..tup2 terus melekat panggilan besan..walaupon masa tu dua2 tak mengandung lagi pastu bila masing2 mengandung..terus la letak baby lam perot tu jadik menantu...memang la tak sangka..yang zam lahirkan baby boy..puan sri marni vidayu ni lahirkan baby girl yang comel comel bangat!! sepasang la pulak kan..so sebab tu la tercetus entry MY MENANTU nih... end of story

moral of the story...ni menantu dan besan virtual yek kengkawan...tapi kalo suatu hari ditakdirkan dorang ni berjumpa..berkenan ke ape ke. i tak kisah..ekekeke..tak gitu besannnnn..wallahualam

pesanan penaja..besan ko pantang bebetul skit..kang line2 kat watermelon tu payah nak ilang..i can see your zebra crossing..ekekke


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net