zam jas n arif's FotoPage

By: zam jas n arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Mar-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark
1 year + 1 week

 
 
 
View all 6 photos...


-- slalu prektis berdiri sendiri, duduk, cangkung, diri


-- akhirnya dah reti diri sendiri...lambat sket mamat nih..kalo pimpin jalan laju..kalau soh jalan sendiri..penakottttt :roll:


-- dah reti pujuk org..kalu mama & papa tegor marah..dia akan pujuk2 mama dia..alahai cairrrrrrr.. caranye.. datang kat kitaorg..terus sandar kat dada, or baring atas peha..ehehe

-- kalau dah boring..tak lena tido.. dia akan sebut "ting..ting..ting" ingat ape..upenye tunjok puting :lachuh: adoi tak leh dipisahkan

-- seorang yang penyayang kat haiwan.. abeh kucing semer dia nak pegang..siap panggil2 soh kucing dtg..kalau nampak anjing pon sama 8O aiyookkkkkkk

-- sangat lasak dan kaki panjat..walaupon tak reti jalan, tapi abeh kusi ape saje yg besar tinggi dia panjat


-- ada menunjujkkan minat sangat suka kan music.. semua lagu dia akan berdiri dan joget.. tapi papa dah sound awal2 ok..jgn jadik artis..

-- kalau gi kedai, dia yg sibuk tolong bayarkan doit tu..ekeke..sibuk ulor jer..

-- yang paling mama suke..arif ske makan..bagi je ape jenis makanan tak pernah arif tolak..ehehe.. benda tak leh mkn pon dia sibuk nak mkn.. ehehe
arif dah reti makan nasi, pasta..roti toksah cakap la..
malam tadi abeh sepinggan nasi goreng kicap+telor yang papa arif masak..ahahha :rotfl:




Friday, 7-Mar-2008 00:50 Email | Share | | Bookmark
TODAY, Arif is 1

 
 




Tuesday, 26-Feb-2008 11:51 Email | Share | | Bookmark
Abdullah Arif 1st birthday bash invitation

 
dear all my fotopages friends,

You are cordially invited to join Abdullah Arif's 1st Birthday Bash!!. All details and direction as per attachments.
Kindly RSVP before 29th Febuary 2008

Do join us
See you there! with theme red & green

regards,
zam mama arif



Thursday, 10-Jan-2008 23:23 Email | Share | | Bookmark
Penang - Day 1

pas suboh dah kluar
aik arif dah jaga plak
sampai rawang kol 7..
View all 28 photos...
actually gi penang ni sama member2 chet yg rapat la..eheh..kami2 tak sah kalo sehari tak chet atau sms sesama..memula kenai kat portal PCM je..pastu terus rapat..sbb semer sekepala..takde malu2 punya olang..ehehe









gambar kami sefamily ni ambil dengan menggunaka external speedlite..testing je ni pakai speedlite nikon ngan camera canon..eheh tgk hasilnye.. mekasih kat sifo uj@ng





Thursday, 10-Jan-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
next entry..penang

 


LO from ummi ameer
phoot shoot taken by my hubby and uj@ng


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net